Boxertjejerna

Alla inlägg under februari 2010

Av Cerrie & Florris - 13 februari 2010 20:45

Idag tog vi en sväng till Wille och hans matte. Det blev alltså tid för en del bus igen. Men denna gång tog vi också en promenad tillsammans en bit, och dte var skojigt. Jag hoppade i snön så ofta jag kunde, och Wille liksom plöjde fram i snön han. Det var skojigt. Det blev som gångar efter oss där vi tog oss fram.

När vi kom in igen efter vår promenad, då fick vi lite ljummen mjölk för det värmde så gott sa Willes matte. Snart blir det en vana att jag får ljummen mjölk här. Kanske inte så dum vana egentligen.

Matte och Willes matte satt och fikade en bra stund så Wille och jag hann busa mycket vi. Det gillade vi båda två.


   


       




När matte och jag sedan kom hem då var det dags att fodra fåren och hönsen, sedan satte sig matte en stund i sin fåtölj och såg på TV. Själv gick jag och lade mig på min fäll, rätt nöjd med den här dagen. Matte slumrade till en stund i sin fåtölj, men vaknade och tog en kopp te innan det var dags att sova.

Av Cerrie & Florris - 11 februari 2010 17:15

Japp för idag så kom Wille, min killkompis, och hälsade på matte och mig. Med sig hade han sin matte också. Matte och Willes matte tog en fika för det var kallt ute idag. Sedan gick vi ut alla 4 och då blev det busa av må ni tro.

Det var alldles lagom kallt ute idag och solen sken och värmde. Termometern visdade för en stund sedan på -8 grader och det är alldles lagom tycker jag.

Wille och jag släpptes lösa och for ut i snön.


   


           


     


Hans matte kastade flera snöbollar som vi fick hämta. Wille med sin kortare ben simmade nästan i snön men han stortrivdes och tyckte det var jätteskoj i snön.

Vi jagade varandra runt, runt, runt i snön så det blev som en grop där. Sedan drog vi en sväng upp på den plogade vägen. 


  


Sedan så for vi ner i snön igen och gjorde ännu mera spår i den. Willes lillhusse var med också, och han kastade också snöbollar till oss. Ja det är så härligt med snö !


    


       

Av Cerrie & Florris - 7 februari 2010 14:15

Idag fick matte och jag besök av Willes matte. Det var jättevackert väder ute med sol och sådär en -10 grader bara. Så skönt med en promenad då. Jag fick springa lös mest hela tiden för matte ville att Willes matte skulle ta några bra bilder som vi kunde skicka till min uppfödare i Skottland.

Bilder det blev det, tydligen en hel massa. Det här är bara några av dem.


    


        



På vägen hem plockade matte fram min pulka och den är som en leksak för mig. Jodå jag drar den som "normala" hundar gör också.

Men idag ville matte visa hur kul jag brukar ha med pulkan när jag inte drar den som "normala" hundar. Willes matte hade jätteskojigt åt mig och roliga bilder blev det ju.


    


       

Ovido - Quiz & Flashcards